Udskriv

06-07-2020 Københavns Lufthavne A/S (CPH) – Høring af Tillæg med udvidelse af jordmængde fastsat i vilkår 15 i Miljøgodkendelse til udvidelse af støjvold 3

Tårnby Kommune har som myndighed afgjort, at Københavns Lufthavne A/S (CPH), Lufthavnsboulevarden 6, 2770 får et tillæg med udvidelse af jordmængde fastsat i vilkår 15 i Miljøgodkendelse til udvidelse af støjvold 3.

Københavns Lufthavn har den 23-06-20 ansøgt om, at den maksimale jordmængde anvendt til udvidelsen af støjvold 3 øges, således at støjvolden kan bygges færdig.

Tillægget til miljøgodkendelsen er givet efter Miljøbeskyttelseslovens kapitel 5, § 33

Miljøgodkendelsen kan ses her

Hvis du har bemærkninger til Miljøgodkendelsen - Tillæg med udvidelse af jordmængde fastsat i vilkår 15 i Miljøgodkendelse til udvidelse af støjvold 3, skal de sendes til Tårnby Kommune, gerne på e-mail: miljo@taarnby.dksenest den 27-07-2020.

Tårnby Kommunes Teknik- og Miljøudvalg skal godkende Tillæg med udvidelse af jordmængde fastsat i vilkår 15 i Miljøgodkendelse til udvidelse af støjvold 3. Den endelige godkendelse vil blive offentliggjort på Miljøstyrelsens Digitale Miljøadministration (DMA) senest 4 måneder efter tilladelsen er givet.

×

Cookie info