Udskriv

03-07-2018 Københavns Lufthavne A/S (CPH) – Høring af tillæg til miljøgodkendelse til udvidelse af støjvold 3 efter Miljøbeskyttelseslovens kapitel 5, § 33

Tårnby Kommune har som myndighed afgjort, at Københavns Lufthavne A/S (CPH), Lufthavnsboulevarden 6, 2770 får et tillæg til miljøgodkendelse til udvidelse af støjvold 3.

Støjvold 3 har været miljøgodkendt siden 1987. Nuværende lovgivning stiller flere krav i miljøgodkendelsen til etablering af støjvolde. Der skal udarbejdes en VVM-screening ved forhøjelse og etablering af støjvolde. Tårnby Kommune vurderer, at området til udvidelsen af støjvold 3 er omfattet af Københavns Lufthavnes A/S (CPH)'s VVM-redegørelse fra 1997.
Tillægget til miljøgodkendelsen er givet efter Miljøstyrelsens standardvilkår for støjvolde, suppleret med vilkår for støj og jord.

Miljøgodkendelsen kan ses her

Hvis du har bemærkninger til tillæg til miljøgodkendelse til udvidelse af støjvold 3, skal de sendes til Tårnby Kommune senest den 31-07-2018. 

E-mail: miljo@taarnby.dk (vær opmærksom på, at denne mail ikke er en sikker kanal. Hvis dit høringssvar indeholder personfølsomme oplysninger, som f.eks. CPR-numre, skal du i stedet bruge linket til sikker post nedenfor).

Sikker post til miljøafdelingen

Tårnby Kommunes Teknik- og Miljøudvalg skal godkende tillæg til miljøgodkendelse til udvidelse af støjvold 3. Den endelige godkendelse vil blive offentliggjort på Miljøstyrelsens Digitale Miljøadministration (DMA) senest 4 måneder efter tilladelsen er givet.

 

 

.

 

 

×

Cookie info