Udskriv

Ungecentret - SSP

Fodbold

SSP laver pop-up arrangementer hen over sommeren og et dykkerprojekt for 10 udvalgte unge.

Pop-up arrangementer

SSP vil hen over sommeren lave forskellige pop-up arrangementer forskellige steder i kommunen. Det kan være opsætning af en aktivitetsboks med en fodbold, frisbee og andre aktiviteter. Under pop-up arrangementet vil SSP sætte en grill op og gå i dialog med de unge og borgerne i lokalområdet.

Pop-up arrangementer foregår der, hvor de unge færdes f.eks. skaterparken og lignende. Vi inviterer også eksterne samarbejdspartnere til at deltage i pop-up arrangementerne.

Dykkerprojekt

Dykkerprojekt for 10 udvalgte unge. De unge får et certifikat, som de kan bruge på ferier både i Danmark og resten af verden.

Med en verden, der består af 72 procent vand, er der så meget at udforske under vandet. Dykning er en fantastisk måde at møde nye mennesker og udforske nye steder.

Som en del af uddannelsen "Open Water Diver" lærer de unge om havet, miljøet og ikke mindst, hvordan vi kan være med til at sikre, at der også er sunde og raske oceaner, som de kommende generationer kan nyde. Med andre ord lærer de unge at passe på havet og dyrene, som lever der.

Dykning, bortset fra at være sjov og underholdende, bidrager også til at forbedre fleksibilitet og styrke, reducere blodtrykket, forbedre blodcirkulationen, lindre stress m.m.

Gadeplan

SSP Gadeteam vil være mere synligt i sommerferien og vil være på gaden fra 19 - 24 fire gange om ugen hele sommeren.

Gadeteamet vil være synligt i de forskellige ungemiljøer rundt i hele kommunen. Gadeplansmedarbejder er ikke vagter, men indgår i en sund dialog med de unge på gaden.

Målsætning for Tårnby Kommunes gadeteam:

  • Den primære målgruppe er unge mellem 12-18 år.
  • Gadeplansarbejdets mål er at have "fingeren på pulsen" i ungekulturen og ungemiljøerne.
  • At være de unges kontaktperson på gadeplan og skabe et frirum så den unge føler sig tryg og kan læsse sine problemer af.
  • At være rådgivende og motiverende i forhold til de unge mennesker. Være en betryggende enhed i gadebilledet for de unge.
  • Være en god rollemodel.
  • Være et støttende og rådgivende team for de unge på gaden.
  • At kunne indgå og være accepteret i ungdomsmiljøet.
×

Cookie info