Udskriv

Tårnby Kommunebiblioteker

Tårnby Hovedbibliotek

Tårnby Kommunebibliotekers vision er at skabe kultur, viden og læring sammen med borgerne.

Ud over at udlåne bøger, film, spil, musik m.m. til både børn og voksne har biblioteket mange arrangementer med foredrag, opvisninger, teater, workshops m.m. og et stort kursusprogram, hvor vi underviser borgere i bl.a. IT og internet. Har du et problem med din computer, tablet, mobil eller internet, så kom i vores Netværksted, hvor personalet står klar til at hjælpe.  

Biblioteket er et mødested og et frirum, hvor du kan blive inspireret og få nye oplevelser. Her er plads til såvel aktivitet og liv som ro og fordybelse.

Rotunden Hovedbiblioteket

Vores mål er at skabe det bedst mulige bibliotek for og sammen med borgerne i lokalområdet.  Vi samarbejder derfor allerede med en række institutioner, foreninger og borgere. Vi modtager altid gerne forslag til udvikling af biblioteket.

Som borger eller medlem i en forening kan du bidrage med din viden og evner, ved at holde foredrag, optræde eller afholde en workshop på biblioteket. Læs mere om Scenen er din.

Møderum

Læs mere om biblioteket på vores hjemmeside eller kig forbi og hør mere om vores tilbud til dig.

Du kan blive oprettet som låner på Tårnby Hovedbibliotek eller Vestamager Bibliotek (husk at medbringe dit sundhedskort) eller på vores hjemmeside med Nemid. 

 

×

Cookie info