Udskriv

Kulturzonen - Tårnby Musikskole og Kulturhus

6 Kulturzonen Webbanner Kommunens Website 470X160 Ny Oktober 2019

Kulturzonen - Tårnby Musikskole og Kulturhus - er et kulturelt samlingspunkt på Vestamager. Kulturzonen er et kreativt skabende og levende hus med højt til loftet og masser af kulturtilbud og oplevelser for alle borgere.

Kulturzonen

Kulturzonens café er åben og der afholdes arrangementer jf. sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Læs mere om Kulturzonen

Tårnby Musikskole

Tårnby Musikskole afholder undervisning på Kulturzonen, Tårnby Hovedbibliotek og på kommunens folkeskoler jf. sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Læs mere om Tårnby Musikskole. 

---------

Kulturzonen er et levende og dynamisk Kulturhus, som samarbejder med borgere, skoler, daginstitutioner, foreninger og kulturinstitutioner om at skabe mangfoldige aktiviteter. Et hus, hvor mennesker mødes og sammen skaber og producerer kultur, musik og fællesskaber. Kulturzonen er et sted, hvor du kan komme til koncerter, foredrag, arrangementer og hverdagsaktiviteter samt blive inspireret og spise sund og nærende mad i caféen. Find aktuelle arrangementer i vores program på Kulturzonens  hjemmeside.

Foreninger kan booke mødelokaler og en sal med plads til 80 mennesker på Kulturzonen. Læs om hvordan du booker vores lokaler, 

Kulturzonen er også Tårnby Musikskole  - med et udviklende og inspirerende læringsmiljø for børn og unge med en mange forskellige undervisningstilbud til alle fra 0-25 år. Der er masser af plads til at udvikle sig musikalsk og kreativt gennem soloundervisning, kor, bands, orkestre, koncerter, øvecamps samt møder med musikere og kunstnere. Musikskolen er fællesskab, fordybelse og fantasi - et spirested, hvor du kan udtrykke dig, komponere, træne, øve og vise frem. Læs mere om Tårnby Musikskole og tilmeld dig undervisning.

Kulturzonen er en scene for kulturaktiviteter - en scene, hvor unge kan lære og få støtte til at udvikle, producere og udtrykke sig kreativt og kunstnerisk med de unikke talenter, de besidder. Kulturzonen rummer øvelokaler og studie med faciliteter til at indspille din nye sang med dit band.

Kulturzonen er også dér, hvor du som borger kan engagere og involvere dig. Et fællesskab, hvor du kan engagere dig i et ungeråd, brugerråd eller en forældreforening og tage initiativ til forskellige aktiviteter.

Kulturzonen har udendørsfaciliteter til mange forskellige aktiviteter, som du frit kan komme og benytte.

×

Cookie info