Udskriv

Mænds Mødesteder Tårnby

Maends Moedesteder Banner2 Indholdsside

Kom og vær med

Mænds Mødesteder Tårnby er for mænd, der har lyst til at være en del af et aktivt fællesskab med andre mænd. Man(d) kan være med til de aktiviteter der allerede er planlagte - eller være med til at starte nye - alle er velkomne. 

De der allerede bruger mødestedet fortæller, at det er et meningsfuldt og omsorgsfuldt fællesskab hvor alle kan være med på egne præmisser - og hvor man hjælper hinanden. Alle kan byde ind med noget forskelligt og alle bliver anerkendt for det de byder ind med. Mændenes mål med mødestedet i Tårnby er at blive et fantastisk sted for mænd i alle aldre, hvor de mødes omkring hyggelig madaftener, kultur, natur, fisketure, håndværksarbejde, kortspil og hvad vi ellers kan finde på.

Har du lyst til at høre mere eller være med kan du forbi på Sirgræsvej 134, hvor vi som udgangspunkt holder åbent tirsdage, onsdage og torsdage kl. 12.00 - 22.00

Du kan også skrive på vores mail: maends.moedested.taarnby@gmail.com
eller finde os på hjemmesiden Mænds Mødesteder

Vores formand Per Eilertsen kan du kontakte på mjpe.3636@gmail.com eller på tlf.: 40 96 37 95

Mænds Mødesteder Tårnby får sundhedspris 2017 med begrundelsen: "Et vigtigt og sundt tilbud til mænd med fokus på mental og fysisk sundhed samt netværk, fællesskab og livsglæde."

Læs artikler om Mænds mødesteder: 
Et åbent baghaveskur i 2770 d. 21.03.2017
Mænd der hjælper mænd i 2770 d. 17.10.2017, s. 7

 

 

 

×

Cookie info