Udskriv

Ildsjæle i forening

Ildsjælene logo

En nystiftet forening som giver plads til frivillige ildsjæles drømme om at gøre en forskel i lokalsamfundet.

Ildsjælene

Ildsjælene blev stiftet i Januar 2017. Foreningen skulle give muligheden for at organisere deres frivillige arbejde så de for alvor kunne gøre det de brænder for, at gøre en forskel for andre.

Ildsjælene har store ambitioner om at skabe et fællesskab der vil gøre en forskel i lokalområdet - for udsatte og den almindelige gennemsnitsborger. De vil gøre det ved at lave arrangementer og projekter i samarbejde med lokale foreninger, organisationer og erhvervsdrivende. På denne måde håber de at kunne bidrag til en verden med flere smil.

''Et smil er den bedste belønning, og det er netop det ildsjæle er drevet af'' fortæller Simon Brøns, formand for Ildsjælene.

Arrangementer med mening

Tidligere har de samarbejdet om at lave alt fra intim og støtte koncerter, til temaweekender og kurser for spejderforeninger med stor succes. Foreningen arrangerede i december 2017 julemærkemarch som har til formål at samle penge ind til Julemærkehjemmene i Danmark, derudover arrangerede de Jeres jul (en stor juletræsfest for udsatte på Amager).

Vil du forme ildsjælenes fremtid?

På tegnebrættet er allerede mange sjove og gode ideer til arrangementer der kan tilgodese udsatte, borgere i kommunen og besøgende fra resten af landet, ligesom flere samarbejdspartnere allerede har ønsket at arbejde sammen med Ildsjælene.

Læs meget mere på ildsjaelene.dk

×

Cookie info