Udskriv

Kort til print og download

Kort til print og download

Her finder du et udvalg af kort i Pdf-format, som du kan printe ud eller downloade til din egen computer. Find desuden links til Geodatastyrelsens download-tjeneste, hvorfra du frit kan hente geodata som f.eks. Danmarks Højdemodel og matrikelkortet.

Kort i pdf-format

Klik på de nedenstående links for at åbne pdf-filerne i et nyt vindue, eller højreklik på dem og vælg "Gem destination som" for at gemme dem på din egen computer.

Generelle kort

Kortbog over Tårnby, Kastrup og Vestamager med vejregister i A4 (målestoksforhold 1:8.000)
Kortbogen kan downloades som PDF-fil og udskrives på en almindelig farveprinter. Dog skal du være opmærksom på, at målestoksforholdet sandsynligvis vil blive mindre præcist, når du udskriver kortet til papir (afhængigt af printerens indstillinger).

Kort over hele Tårnby Kommune i A1 (målestoksforhold 1:15.000)

Kortet er først og fremmest tænkt til brug på skærmen, f.eks. i programmet Acrobat Reader, men er også egnet til print, hvis du har adgang til en plotter, der understøtter A1-format.

Temakort

Kirkesogne (A4)

Parkeringszone (A4)

Skoledistrikter (A4)

Frie geodata

Pr. 1. januar 2013 er statslige og kommunale geodata frikøbt i en aftale mellem regeringen og Kommunernes Landsforening som en del af den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi 2011-2015.

Du kan læse mere om at hente data på hjemmesiden for Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering eller bruge download-tjenesten Kortforsyningen.dk.

×

Cookie info