Udskriv

Personalegoder

Personalegoder

Tårnby Kommune arbejder bevidst på at være i overensstemmelse med udviklingen i samfundet. Som led i vores bestræbelser på at tiltrække, fastholde og udvikle velkvalificerede medarbejdere, tilbyder vi forskellige personalegoder til månedslønnede medarbejdere i Tårnby Kommune.

Personalegoder

Tårnby Kommune tilbyder sundhedsforsikring til månedslønnede medarbejdere. Fastansatte kan blive omfattet efter prøvetiden er overstået, altså efter 3 måneder og tidsbegrænsede ansatte kan blive omfattet efter 1 års ansættelse. Sundhedsforsikringen er skattepligtig.

Desuden får månedslønnede medarbejdere, i en ikke tidsbegrænset stilling, efter 3 måneders ansættelse adgang til en massage-/fysioterapiordning med 4 gratis behandlinger med henblik på at forebygge arbejdsbetingede skader.

Yderligere er der mulighed for at tilmelde sig en fitnessordning og benytte kommunens skøjte- og svømmehaller. Begge personalegoder er dog skattepligtige.

Tårnby Kommune giver desuden tilskud til sociale aktiviteter, og det er muligt at købe et personligt årskort til Den Blå Planet til halv pris. Har du samtidig bopæl  i Tårnby Kommune er årskortet gratis.

Som en ekstra gave til kommunens medarbejdere gives 10 gratis biografbilletter som lejlighedsgave.

Med venlig hilsen

Organisations- og Personaleafdelingen 

×

Cookie info