Succesrigt erhvervstræf afholdt i Tårnby Kommune

Borgmester Allan Andersen holder tale til erhvervstræf

Mandag den 7. september 2020 var der erhvervstræf på Den Blå Planet. Det var et vellykket arrangement med 50 deltagere fra forskellige lokale virksomheder.

09.09.2020

Tårnby Kommune afholdt mandag den 7. september 2020 et vellykket arrangement for 50 deltagere fra forskellige lokale virksomheder på Den Blå Planet. Det var det første erhvervstræf, efter Tårnby Kommune fik ny erhvervspolitik. Deltagerne blev ført igennem en række inspirerende oplæg, med såvel ny viden om udviklingsstrategier som indblik i den nuværende status i Tårnby.

Borgmester Allan S. Andersen holdt oplæg om Tårnby Kommunes erhvervspolitik og visionerne for dialogen med erhvervslivet. Borgmesteren kom i sin præsentation også ind på de dystre tal for beskæftigelsen, og på den ekstra indsats, Tårnby Kommune har igangsat med det fremskudte jobcenter i lufthavnen. Allan S. Andersen viste også et udvalg af udviklingsprojekterne i kommunen, blandt andet ønskerne om et fremtidigt erhvervsområde Kirstinehøj III.

Der var oplæg fra Den Blå Planet, hvor adm. direktør Jon Diderichsen gav et indblik i akvariets arbejde med øget fokus på gæsternes oplevelser, samt de hårde måneder med nedlukning på grund af COVID-19. Peter Goll, Communications Director fra Københavns Lufthavn, CPH, fortalte ligeledes om det drastiske fald i passagertal og flyafgange. Desuden fortalte han om deres bæredygtighedsstrategi og arbejdet for at sikre at CPH forbliver en konkurrencedygtig lufthavn i fremtiden.

Der var også oplæg fra Erhvervshus Hovedstaden, hvor seniorkonsulent Susanne Krogh Petersen fortalte de fremmødte virksomheder om erhvervshusets tilbud om gratis og uvildig virksomheds vejledning, og opfordrede flere til at gøre brug af mulighederne.

Erhvervstræffet blev afsluttet med en rundvisning bag facaden på Den Blå Planet.

Borgmester Allan Andersen til erhvervstræf

Jon Diderichsen holder oplæg til erhvervstræf

Peter Goll holder oplæg til erhvervstræf

Borgmester Allan Andersen holder tale til erhvervstræf

Deltagere til erhvervstræf

×

Cookie info