Så er Vestamager Svømmehal åben

Vestamager Svømmehal

Mandag formiddag oprandt dagen endelig, og Vestamager Svømmehal blev indviet.

12.10.2020

Med sang, taler, snoreklip og elever fra Skelgårdsskolen i bassinet blev Vestamager Svømmehal indviet på fornem vis.

Den nye og topmoderne svømmehal vil blive fyrtårnet for Tårnby som idrættens og kulturens kommune. 

Svømmehallen har både 25-meter baner og 50-meter baner, klatrevæg, en 1-metervippe og en 3-metervippe, morskabsbassin med strandbred, varmtvandsbassin, saunaer og fine omklædningsfaciliteter. Derudover er der også Café Feven.

På grund af Corona restriktionerne var der kun 50 deltagere til stede. De fik lejlighed til at bese den flotte og indbydende svømmehal. Der var enighed blandt alle om dens mange kvaliteter.

Indvielse af Vestamager Svømmehal, borgmesteren holder tale.

Borgmester Allan S. Andersen sagde blandt andet i sin tale: 

"Med Vestamager Svømmehal fortsætter vi udviklingen af Vestamager.  Der bliver bygget flere og flere boliger her i området og flere og flere får øjnene op for de mange kvaliteter, som området har. Den udvikling, vi vil skabe her i området, handler om fællesskab mellem borgerne og gode tilbud til borgerne- til børnefamilier, til unge og til ældre. Det mål opfylder svømmehallen til fulde".

Åbningstider

Mandag-fredag: Kl. 6.00-21.00 (mandag d. 12.10 kl. 14.00 - 21.00). Lørdage og søndage: kl. 8.00-16.00.

Der bliver ikke lukket flere ind i svømmehallen end de til enhver tid gældende Corona retningslinjer tillader. Man må derfor forvente, at der kan opstå kø uden for svømmehallen.

Gratis adgang for børn og unge under 18 år de første dage.

Fra mandag den 12. oktober kl. 14.00 til fredag den 16. oktober kl. 21.00 kan børn og unge fra Tårnby Kommune hoppe i vandet, tage en tur på rutsjebanen eller prøve en af de andre faciliteter. 

Caféen

Café Feven er ligeledes klar til at tage imod gæsterne i Vestamager Svømmehal. Åbningstiderne bliver mandag-fredag kl. 9.00-17.00 og lørdage og søndage fra kl. 9.00-16.00.

Hvor finder man svømmehallen?

Du finder den nye svømmehal på adressen Ugandavej 91, 2770 Kastrup.

Se priserne for Vestamager Svømmehal

×

Cookie info