Danmark i bevægelse

Danmark I Bevaegelse

Vind 10.000 kr. og hjælp din kommune: Fortæl, hvor meget du bevæger dig.

16.10.2020

Er du mest til gåture eller sofahygge? Løb eller ludo? Forskningsprojektet Danmark i Bevægelse sætter nu fokus på vores bevægelsesvaner for Tårnby Kommune.

For mange er cykelturen hjem fra arbejde eller gåturen med hunden en naturlig del af hverdagen. Se bare på Kalvebod Fælled eller Kastrup Strandpark på en solrig efterårsdag: Der er rigtig mange, der går ture, løber eller cykler. Nogle bevæger sig for sundhedens skyld, andre for velværets eller for det sociale samvær, der følger med, fx hvis man går til fodbold, gymnastik eller fitness. Men der er også mange, der ikke bevæger kroppen ret meget.

Nu vil forskere på Syddansk Universitet i samarbejde med Tårnby Kommune undersøge, hvor meget vi bevæger os, og hvad der motiverer os til at komme ud over dørtrinnet. Den viden er nemlig forudsætningen for, at flere kan få et mere aktivt liv.

Derfor får ca. hver tiende voksen over 15 år nu et spørgeskema i deres e-Boks fra projektet 'Danmark i Bevægelse' i Tårnby Kommune. Er du en af de heldige, der får skemaet tilsendt, kan du vinde 10.000 kr. skattefrit, hvis du svarer.

 

Læs mere på Danmark i bevægelse 

×

Cookie info