Tårnby Kommune klar med hjælp til virksomheder

Erhverv2

Kommunen vil gerne hjælpe erhvervslivet i denne krisetid. Derfor fremrykker vi betalinger til virksomheder, som har løst opgaver eller leveret varer eller tjenesteydelser. Dertil kommer andre tiltag

19.03.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

For at hjælpe de virksomheder, som i visse tilfælde har udfordringer med likviditeten er det blevet besluttet, at der nu fremrykkes betalinger for omkring 45 mio. kr.

Kort sagt betyder det, at kommunen allerede nu betaler regninger, som egentlig først forfalder senere. Det er fakturaer, som allerede er godkendt til betaling.

Der er tale om et ret stort antal fakturaer, hvor betalingen vil blive igangsat og gennemført hurtigst muligt.

Lige nu er Teknisk Forvaltning også ved at undersøge, om kommunen kan fremrykke nogle af vores anlægsopgaver. Det kan for eksempel være opgaver på en skole, som først skulle laves i juli måned, men som på grund af nedlukningen af skolerne kan ske allerede nu. Dermed bliver der konkrete opgaver at løse for virksomhederne nu.

Derudover bliver der i forhold til kommunens erhvervslejemål mulighed for i de kommende to måneder at få henstand efter en konkret vurdering.

Borgmester Allan S. Andersen siger:

"Det er en helt usædvanlig og vanskellig tid, vi befinder os i. Vi har allerede sørget for nødpasning af børn og unge. Og selvfølgelig opretholder vi den vitale pleje og omsorg for vores ældre. Med disse tiltag kan vi nu også give en hjælpende hånd til erhvervslivet, som i mange tilfælde har store udfordringer på grund af krisen. Det er vigtigt, at vi også har et levedygtigt erhvervsliv, når krisen er overstået".

×

Cookie info