Tårnby Kommune inviterer til Erhvervstræf 2020

Erhvervstraef

Mandag den 30. marts 2020 byder borgmester Allan S. Andersen for første gang det lokale erhvervsliv velkommen til et erhvervstræf for alle typer af virksomheder, store som små, og på tværs af alle brancher.

02.03.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Erhvervstræffet er aflyst den 30. marts. Vi vender tilbage med en ny dato på et senere tidspunkt.

I efteråret 2019 fik Tårnby Kommune en ny erhvervspolitik, der sætter rammerne for kommunens indsats i arbejdet med det lokale erhvervsliv.  Det er på denne baggrund, at der nu inviteres til erhvervstræf, som afholdes på Den Blå Planet. 

"Tårnby Kommune er mulighedernes kommune. Med kommunens nye erhvervspolitik sætter vi fokus på, hvordan vi sammen kan skabe de bedste vilkår for vækst og for virksomheder i Tårnby", lyder det fra borgmester Allan S. Andersen, der ser frem til at fortælle mere om den nye erhvervspolitik og kommunens tiltag på erhvervsområdet for deltagerne på erhvervstræffet.

Netværk og oplæg

På erhvervstræffet vil de deltagende virksomheder høre nærmere om kommunens erhvervspolitik, når borgmesteren gennemgår visionerne og giver et overblik over kommunens tanker og planer på erhvervsområdet.

Desuden er der mulighed for at høre om fremtidens lufthavn og luftfart. Thomas Woldbye, adm. direktør for Københavns Lufthavne A/S giver deltagerne sit bud på fremtidens lufthavn og luftfart og hvordan det kan påvirke os som samfund og som virksomheder.

Erhvervstræffet sluttes af med en omvisning på Den Blå Planet, og der vil før omvisningen blive givet et nærmere indblik i dyrene og de forunderlige oplevelser, der venter under overfladen.

På erhvervstræffet vil de deltagende virksomheder også kunne finde inspiration til deres egen virksomhedsdrift. Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden fortæller, hvordan de som uvildig sparringspartner kan zoome ind på virksomheders vækstpotentiale, uanset branche og størrelse.

Da erhvervstræffet er det første af sin art, vil det også være et nyt mødested for det lokale erhvervsliv, og der er i programmet tænkt netværksmuligheder ind, så der er mulighed for at tale med de andre fremmødte virksomheder.

Tilmelding er nødvendig

Erhvervstræffet afholdes på Den Blå Planet den 30. marts 2020 fra kl. 15 til kl. 19

Tilmelding er nødvendig via https://taarnby-kommune.nemtilmeld.dk/4/

Der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle principper, der gælder.

 

Program for Erhvervstræf


15.00          Borgmester Allan S. Andersen byder velkommen

15.15          Akvariets dyr og forunderlige oplevelser

                  ved Lars Skou Olsen, chef for dyr og anlæg, Den Blå Planet

15.30          Fremtidens lufthavn og luftfart

                   ved Thomas Woldbye, adm. direktør Københavns Lufthavne A/S

16.00          Erhvervspolitik i Tårnby Kommune

                   ved borgmester Allan S. Andersen

16.30          Pause med let forplejning i udstillingsområdet

17.15          Veje til vækst

                   ved seniorkonsulent Susanne Krogh Petesen, Erhvervshus Hovedstaden

17.45          Afrunding

18.00          Rundvisning bag facaden på Den Blå Planet
                  (rundvisningen tager ca. 1 time).

×

Cookie info