Forretningsmæssigt beredskab til virksomheder i forbindelse med COVID-19

Ew1

Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden er fortsat åbent og tilgængelig for alle virksomheder, der ønsker hjælp og sparring. Det gælder også i forhold til økonomi, likviditet og overblik over regeringens hjælpe-pakker.

19.03.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Sparringen er uvildig, fortrolig og gratis. Læs mere på Copenhagen Business Hub  eller ring på telefon 4188 6667

Sparringen foregår på telefon og på Skype. 

Økonomiske vanskeligheder - søg sparring uden beregning

Erhvervshusets Early Warning-team hjælper hvert år mere end 2000 virksomheder i økonomiske vanskeligheder med uvildig, specialiseret sparring - uden beregning. Lige nu er krisetegn mere reglen end undtagelsen, og de står naturligvis til rådighed for dig, der er ramt af konsekvenserne af Corona eller COVID-19. Alle virksomheder i hovedstadsområdet har ret til Erhvervshuset hjælp, og du skal ikke tøve et sekund med at kontakte en af forretningsudviklerne. Se information i flyer.

Følg med på Virksomhedsguiden

Hvis du har spørgsmål om coronavirus og din virksomhed, skal du først og fremmest søge information på virksomhedsguiden.dk  Her samler og uddyber Erhvervsstyrelsen relevante informationer om retningslinjer for adfærd og muligheder for hjælp i den svære situation.

Læs mere på  Virksomhedsguiden.dk 

Kompensation

Regeringen og alle Folketingets partier er enige om omfattende hjælpepakke til dansk økonomi.

Er du virksomhed og har spørgsmål til aftalen om lønkompensation, kan du få mere information på  www.virksomhedsguiden.dk eller på Erhvervsstyrelsens hotline på tlf. 72 20 00 34 (mandag - torsdag kl. 08.30 - 16.00 og fredag kl. 09.00 - 15.00)

 

×

Cookie info