Boligministeren på besøg hos borgmesteren

Ministerbesog1

Onsdag formiddag lagde boligminister Kaare Dybvad Bek vejen forbi Tårnby Rådhus, hvor han og borgmesteren drøftede lokale udfordringer og muligheder på boligområdet

05.03.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Det var en lyttende og interesseret boligminister, der gæstede Tårnby for at få en status på de mange boligudviklingsprojekter, der er i kommunen lige nu.

Der blev også drøftet de udfordringer, der er i Tårnby med at bygge boliger, blandt andet på grund af planlovens bestemmelser.

Både Kaare Dybvad Bek og borgmesteren har visioner om flere og billige boliger - også i hovedstadsområdet, hvor det efterhånden er en mangelvare.

Borgmester Allan S. Andersen sagde efter mødet:

"I løbet af de næste ni år regner vi med, at Tårnby får omkring 2000 nye borgere. Så det er helt nødvendigt med endnu flere boliger lokalt. Jeg var utrolig glad for at få muligheden for at tale om boligområdet med ministeren, som havde en rigtig god forståelse for vores lokale udfordringer. Tårnby skal - også i fremtiden - være en kommune, som alle har mulighed for at bo i".

Boligminister Kaare Dybvad Bek takkede borgmesteren for et godt og givende møde om kommunens planer:

"Regeringens klare ambition er, at vi skal have bygget mange flere boliger i de kommende år, ikke mindst i hovedstadsområdet. Det er også helt afgørende, at mange af disse boliger bliver til at betale for ganske almindelige indtægter, så vi sikrer flere blandede boligområder i og omkring landets hovedstad. Her har Tårnby virkelig vist vejen, når det handler om at sikre en høj andel af almene boliger", lød det fra Kaare Dybvad Bek.

×

Cookie info