Virtuelt Åbent Hus på Tårnby Musikskole

Musikskolens lærere.

Gå ind på Kulturzonens Facebook-side lørdag d. 16. maj og mød musikskolens lærere

13.05.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Lørdag d. 16. maj skulle have været dagen for Tårnby Musikskoles store årlige Åbent Hus-arrangement på Tårnby Hovedbiblioteket. Der var planlagt koncerter, fællessang, instrumentdemonstrationer og konkurrencer, men alt det blev - af grunde som vi vel efterhånden alle kender - ikke til noget.

Som en erstatning indbyder musikskolen til et virtuelt åbent hus på Kulturzonens Facebook-side lørdag d. 16. maj kl. 10-14: https://www.facebook.com/kulturzonen/

En del af nedlukningsperioden har musikskolen brugt på at producere videoer, hvor underviserne præsenterer sig selv og deres instrumenter. Videoerne får premiere på lørdag på Facebook, så grib lejligheden til i ro og mag at klikke rundt mellem alle musikskolen undervisningstilbud og find det instrument, du allerbedst kan lide.

Arrangementet begynder med fællessang med Nanna Khoury Sabroe kl. 10.00, sammen hver for sig, og i hele tidsrummet kl. 10-14 vil et hold af musikskolens lærere og ledelse sidde klar på chatten til at besvare spørgsmål. Der vil naturligvis også være en konkurrence med lækre præmier.

Tilmelding til Tårnby Musikskole foregår online og man kan allerede nu tilmelde sig den kommende sæson. Læs mere på www.taarnbymusikskole.dk

×

Cookie info