Stor succes med Tårnby Musikskoles virtuelle Åbent Hus

Musikskolens lærere.

Lørdag d. 16. maj var der premiere på musikskolens virtuelle Åbent Hus

26.05.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

For første gang nogensinde og som den første musikskole i landet holdt Tårnby Musikskole virtuelt Åbent Hus på Facebook lørdag d. 16. maj.

Takket være en flok friske undervisere, som uden at kny stillede sig op foran kameraet og præsenterede sig selv og deres instrumenter, og musikskolens basun- og tubalærer Daniel Clemmensen, som på rekordtid fik optaget og redigeret de 19 videoer, har der i løbet af weekenden været en aktivitet på Kulturzonens Facebook-side, som aldrig før. Sammenlagt er der i løbet af lørdag og søndag set 86 timers video inde på siden!

Ud over videoerne kunne man synge fællessang med Nanna Khoury Sabroe og deltage i en konkurrence, hvor der var god rift om de lækre hovedtelefoner, som var hovedpræmien. En lille flok af musikskolens undervisere og ledelse sad ved chatten hele dagen, klar til at svare på spørgsmål.

Åbent Hus Maj 2019 Veronica Skotte20190504 0245 Tilrettet Taarnbydk2

Sådan så det ud, da Tårnby Musikskole holdt åbent hus på Hovedbiblioteket i 2019. (Foto: Veronica Skotte)

Hvis du gik glip af arrangementet i lørdags, kan du stadig finde videoerne på www.facebook.com/kulturzonen og fra uge 22 påTårnby Musikskoles YouTube-kanal.

Du kan i øvrigt læse om musikskolens undervisningstilbud her: http://www.kulturzonen.net/musikskolen/undervisning/
Selv om musikskolen og Kulturzonen fortsat holder fysisk lukket, kan du nemt komme i kontakt med musikskolens personale på mail: musikskolen@taarnby.dk. Vi træffes alle hverdage kl. 9-15.

Tilmeldingen til næste sæson er åben og pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Så det er nu, du skal melde dig til, hvis du gerne vil spille musik efter sommerferien. Tilmelding foregår online via linket ovenfor.

×

Cookie info