Information om delvis genåbning af UngdomsKlub

Klub Taarnby

I forbindelse med genåbningens fase 2 er det nu blevet muligt at genåbne UngdomsKlubber.

15.05.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Til at begynde med åbner vi en Ungdomsklub, nemlig Lundø, Tårnbyvej 20, fra på mandag, den 18.maj. Åbningstiden bliver mandag til torsdag i tidsrummet 18-22. For at være på den forsigtige side i forhold til smittespredning af Covid-19, har vi valgt at alle aktiviteter er udendørs. Der er dog adgang til toiletter indendørs.

Der vil også være et krav til de unge om at spritte hænder af, når man kommer. I øvrigt følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens vejledninger. Tilbuddet gælder alle unge fra 6. til 10. klasse, som bor i Tårnby Kommune, eller går i skole i Tårnby. Det er gratis at bruge UngdomsKlubben.

I Klub Tårnby fortsætter vi samtidigt vores udgående arbejde i samme tidsrum, i tæt samarbejde med SSP Tårnby, hvor vi er synlige i gadebilledet og holder mest muligt øje med de unge, der hvor de nu færdes. Målet er at være i dialog med de unge, støtte dem i gode vaner og bidrage til at skabe tryghed for borgere i forhold til de unges færden.

Vi har i de sidste uger gjort en stor indsats for at gøre Lundø klar og indbydende. Blandt andet har nogle unge hjulpet med at bygge havemøbler af paller, lavet ny, lækker graffiti i baggården, med videre. Nu glæder vi os bare til at tage imod.

×

Cookie info