Genåbningsfase 2 i Tårnby

Tårnby Stadion

Efter sidste uges melding fra statsministeren, så åbner vi nu for undervisning for de ældste elever – og en række sports- og fritidstilbud åbner også igen. Fase 2 betyder i det hele taget mere aktivitet i Tårnby Kommune.

11.05.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Der kommer mere aktivitet på skolerne i næste uge, hvor der bliver åbnet for undervisning fra 6. klasse og opefter. Skolerne skal nu i gang med et større logistisk og praktisk arbejde for at få genåbningen for alle klasser i gang.

Der bliver naturligvis sendt information ud til alle forældre om de nærmere omstændigheder på den enkelte skole.

På fritidsområdet vil vi nu igen se en hel del aktiviteter på de udendørs tilbud, hvor der dog stadig vil være retningslinjer og vejledninger fra de forskellige forbund, der skal følges.

På bibliotekerne åbnes der i løbet af næste uge igen for ind- og udlån, mens de øvrige aktiviteter på bibliotekerne må vente lidt endnu.

De lokale cafeer, restauranter, centre og butikker får nu også mulighed for at genåbne, så alt i alt vil Tårnby nu komme til at summe af meget mere liv.

Som allerede udmeldt, så er der igen åbent for kortvarige besøg på plejehjemmene. Man kontakter det enkelte plejehjem inden besøg, og aftaler nærmere. Meldingerne fra plejehjemmene har indtil nu været meget positive. Der har været stor gensynsglæde både fra beboere og pårørende.

Blandt andet svømmehaller, Rådhuset, indendørs fritidsaktiviteter, Musikskolen, Kastrupgårdsamlingen, Kulturhuset Kastrup Bio og pensionisthuse er fortsat lukkede.

Borgmester Allan S. Andersen siger:

"Vi går nu ind i næste fase, som ikke mindst betyder meget mere undervisning på skolerne. Det er vigtigt at understrege, at vi fortsat er udfordret af den aktuelle sundhedskrise, og alle skal følge retningslinjerne fortsat. Det er en forudsætning for, at vi med tiden kan vende tilbage til en fuld genåbning - også af vores kommune".

×

Cookie info