Tårnbys erhvervsliv får flot placering i ny analyse

Erhvervsliv

En ny analyse fra IRIS Group måler virksomhedernes bedrifter i kommunerne, og her kommer Tårnby ind på en flot samlet fjerdeplads.

28.02.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Analysen Lokale erhvervspræstationer 2020 er baseret på 22 udvalgte indikatorer, som sammenligner virksomhederne i kommunerne. Indikatorerne dækker både over eksport, indkomst, iværksætteri og vækstvirksomheder.

Tårnby Kommune ligger nummer tre på iværksætteri og vækstvirksomheder, og beskrives som topscorer på indikatorer for jobskabelse i iværksættervirksomheder

Kommunernes samlede erhvervspræstationer er et gennemsnit af 22 indikatorer, og det er IRIS Group, der har lavet analysen. 

IRIS Group har udviklet et nyt indeks, der måler de danske kommuners erhvervspræstationer. Det nye indeks rangerer alle kommuner efter, hvordan de klarer sig på nøgleområder som antal private arbejdspladser, iværksætteri, vækstvirksomheder, eksport og produktivitet.

Borgmester Allan S. Andersen siger:

"Vores lokale erhvervsliv oplever en rigtig god udvikling i disse år - det gælder på mange forskellige områder. Det glæder mig, at vi sort på hvidt nu har fået det dokumenteret. Vi har i kommunen et solidt fokus på hele området. Vi har oprustet på iværkstætterområdet flere gange, og vi har sidste år udarbejdet vores første deciderede erhvervspolitik. Vi skal fortsat have fokus på erhvervsområdet, og vi skal fortsætte det gode samarbejde med vores lokale virksomheder, både de store og de små".

×

Cookie info