Stor opbakning til arrangement om regnvandshåndtering og biodiversitet

Stor tilslutning til arrangement om regnvandshåndtering og biodiversitet

Tirsdag eftermiddag var der fuldt hus til Tårnby Forsyning og Tårnby Kommunes arrangement om biodiversitet og regnvandshåndtering.

19.08.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Lige omkring 75 borgere deltog denne eftermiddag i skønt vejr i arrangementet om biodiversitet og regnvandsbede i haven på Gemmas Allé.

Der var - den meget varme eftermiddag til trods - fuldt hus og en rigtig god stemning, og vi sætter virkelig stor pris på de mange interessante spørgsmål og input til oplæggene om, hvordan man gør sin have både mere vild og spændende og samtidig understøtter naturen og biodiversiteten.

Borgmester Allan S. Andersen deltog også. Han sagde blandt andet i sin tale:

"Forsyningen og Tårnby Kommune samarbejder på et overordnet plan, men også i detaljen om blandt andet klimatilpasningsløsninger, bæredygtige by- og lokalsamfund, og forbedring af biodiversiteten. 

Det er alt sammen en del af vores visioner om, at være en grøn og bæredygtig kommune og arbejde med FN's Verdensmål med omtanke for fremtiden.

De forskellige klimatilpasningsløsninger, der fremover kræves i lokalsamfundet vil gøre, at vi skal etablere regnvandsnedsivningsarealer, bassiner, vejbede eller grønne tage i byens parker, langs veje og på og omkring bygninger. I disse projekter, vil vi ud over den rekreative oplevelse også indtænke plads til flora og fauna".

Vi fortsætter med et nyt inspirerende arrangement i en privat have på Gyldenvang Allé 20 den 10. september kl. 16-18.

Bemærk: Tilmelding skal ske senest den 8. september til: mkr.tf@taarnby.dk

Arrangement om regnvandshåndtering og biodiversitet

Banner med inspiration til planer til regnvandsbede

Stor tilslutning til arrangement om regnvandshåndtering og biodiversitet

Borgmester Allan holder tale til arrangement om regnvand og biodiversitet

×

Cookie info