Åbning af HF & VUC København Syd nye skole på Amager Strand

Efter at have ligget 36 år tæt ved Tårnby Torv, er Amager VUC flyttet til nye lokaler ved Amager Strand og tæt på metroen

28.08.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Borgmester Allan S. Andersen var med til den officielle indvielse, og bød velkommen sammen med rektor Peter Zinckernagel og elevrådsformand Lærke Blendstrup. Borgmesteren og elevrådsformanden klippede sammen den røde snor over for at markere den festlige åbning.

Aabning HF VUC Koebenhavn Syd Ny

 

I sin tale bemærkede borgmesteren, at mange af de studerende og kursisterne har været ude i den virkelige verden og på arbejdsmarkedet, inden turen gik tilbage til skolebænken. De nye lokaler vil give nogle fantastiske muligheder for endnu bedre rammer for fællesskab, læring, samarbejde og aktiviteter. Allan S. Andersen sagde endvidere, "at vi alle er forskellige, vi har forskellige baggrunde, evner og ønsker. Og derfor skal der også være tilbud til alle - altså lige muligheder på uddannelsesområdet".

Allan S. Andersen roste det gode samarbejde, der gennem mange år har været mellem uddannelsesinstitutionen og kommunen, og ønskede skolen, personalet og alle de studerende alt godt fremover i de nye flotte omgivelser. 

×

Cookie info