Genåbning af skoler og dagtilbud

Skolebørn

Efter nedlukningen åbner alle dagtilbud igen i dag den 15. april. De fleste skoler – 0. til 5. klasse – åbner også i dag, mens enkelte åbner i morgen den 16. april

15.04.2020
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Der er blevet arbejdet hårdt og intenst på at gøre alt klar til den kontrollerede genåbning. Der er blevet tænkt kreativt og nyt for at få tingene til at lykkes - på en forsvarlig måde. 

Børnehaverne og vuggestuerne er alle klar til at byde børnene velkomne igen i dag den 15. april. Alle forældre har fået informationer om de forholdsregler, der gælder de forskellige steder. 

På skolerne er der ligeledes sendt information ud til forældrene om forholdene på enkelte skoler. Det er undervisning for 0. til 5. klasse som åbner. Derudover også SFO. 

Pilegårdsskolen, Nordregårdsskolen, Korsvejens Skole, Skottegårdsskolen, DSI og Tårnbygårdsskolen åbner i dag den 15. april. 

Kastrupgårdsskolen og Løjtegårdsskolen åbner den 16. april, der er nødpasning den 15. april. 

På Skelgårdsskolen starter nogle klasser den 15. april, mens andre venter til torsdag og fredag. Også her er alle forældre blevet informeret.

Der er alle steder - efter de individuelle forhold - taget store hensyn til rengøring, hygiejne, brug af værnemidler og lavet regler om samvær, afstand mv.

×

Cookie info