Yderst velbesøgt borgermøde om nyt seniorbofællesskab

Borgermode_seniorbofællesskab

Omkring 320 spørgelystne og interesserede borgere lagde for nylig vejen forbi Tårnby Rådhus, hvor der var borgermøde om det kommende seniorbofællesskab på Præstefælledvej

23.09.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Det er et samarbejde mellem OK-Fonden og Tårnby Kommune, der betyder, at første spadestik til det nye seniorbofællesskab tages i 2021.

Der bliver i alt 28 boliger - og dem bliver der rift om, hvis man ser på antallet af interesserede borgere, der var mødt op til borgermødet.

Seniorboligerne retter sig mod borgere over 50 år, som har mod på aktivt at deltage i et inspirerende bofællesskab med andre ligesindede seniorer.

Eva Bloch Ok Fonden

Eva Bloch fra Ok-Fonden

På borgermødet kunne OK-Fonden berette om planerne for bofællesskabet og de mange muligheder, som de kommende beboere får for selv at sætte deres præg på boligerne.

Borgmester Allan S Andersen Taler

Borgmester Allan S. Andersen

Borgmester Allan S. Andersen sagde til de fremmødte:

"Tårnby Kommune er mulighedernes kommune. Vi skal samtidig være en sammenhængende kommune, hvor vi også fremover har en varieret og mangfoldig boligmasse. Der skal være muligheder for at bo i alment byggeri, i privatudlejede boliger - og i ejerboliger som for eksempel parcelhuse og rækkehuse. Med blandede boligområder og med flere boligtyper, så vi har noget at tilbyde til alle. Der skal være fokus på forskellige familiesammensætninger og på borgere i alle aldre".

Og hvad sker der så i den videre proces herfra? Hvordan tilkendegiver man yderligere interesse for at blive beboer?

Mød op til OK-Fondens informationsmøde den 29. oktober fra kl. 18 til 20 i Amager Hallen og få svar på det og meget andet.

Læs mere om mødet her:

https://ok-fonden.dk/events/informationsmoede-taarnby/

×

Cookie info