Danmarks Indsamling resulterede i en spændende rundtur i lufthavnen

Comcare på rundtur i Kastrup Lufthavn.

Tårnby Kommune bidrog tidligere på året til Danmarks Indsamling ved at sætte en rundtur i lufthavnen på auktion. Oplevelsen gik til en lokal Amager-virksomhed.

17.09.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Amager-virksomheden Comcare bød på og vandt oplevelsesrundturen i Københavns Lufthavn i Kastrup. Og i fredags åbnede lufthavnen dørene for turen bag om de kendte scener.

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen og lufthavnens adm. direktør Thomas Woldbye havde begge taget sig tid til at sige velkommen til de ansatte fra Comcare.

Rundturen bød blandt andet på et kig på bagagehåndteringen, brandstationen i lufthavnen og på styringen af flyene.

Lufthavnen er inde i en rivende udvikling i disse år. Man er allerede oppe på mere end 30 mio. årlige rejsende, der er 183 destinationer, man kan nå derfra. Derudover håndterer man 365.000 tons fragt af varer årligt.

Det sker samtidigt med at man forsøger at optimere driften mere optimalt i forhold til diverse klima- og miljømålsætninger.

Borgmester Allan S. Andersen siger:

"Det var en god måde for kommunen at bidrage til Danmarks Indsamling på. Virksomhedens medarbejdere var meget interesserede og havde nogle gode timer i lufthavnen, hvor vi alle fik indblik i nogle omfattende procedurer, som man nok slet ikke tænker på findes, når man normalt bevæger sig rundt i lufthavnen. Der skal herfra lyde en tak til lufthavnen og deres medarbejdere for at stille op til denne spændende rundtur".

Comcare på rundtur i Kastrup Lufthavn.
Medarbejdere fra Comcare og borgmester Allan S. Andersen på rundvisning i bagagehåndtering. 

Comcare på rundtur i Kastrup Lufthavn.
Medarbejdere fra Comcare og borgmester Allan S. Andersen lytter til et oplæg.

.  

×

Cookie info