Ny bog om Tårnby Kommune udkommer d. 8. oktober

Forside TrapDanmark Tårnby

Trap Danmark udgiver nu en bog på 80 sider om Tårnbys historie og herligheder.

08.10.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

I den nye bog får du adgang til omfattende viden om Tårnby Kommunes natur, historie, kultur og samfundsforhold.

I alt har 107 forskere og eksperter bidraget til denne rigt illustrerede bog om det væsentligste fra Kalvebod Fælled til Saltholm og fra Kastrup til Ullerup.

Bliv klogere på vandtårnet og den middelalderlige kirke. Oplev den nyindvandrede dagsommerfugl ilia i Pinseskoven, og læs om Kastrup Lufthavn, Flyvergrillen og luftfartens samfundsøkonomiske betydning. Få også viden om Øresundsforbindelsen og den lille, kunstige ø Peberholm. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Tårnby Kommune i Trap Danmark 6. udgave, bind 31: Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør, Bornholm og er suppleret med et kort over København og omegn, herunder Tårnby Kommune, i målforholdet 1:75.000 og et forord af borgmester Allan S. Andersen.

Borgmesteren siger i forbindelse med udgivelsen:

"Det er en utrolig flot og meget illustrativ bog om vores kommune. Den giver et godt indblik i vores historie og selvforståelse. Det er en bog, som mange vil få glæde af. Vi har i øvrigt besluttet, at vi fremover vil give et eksemplar af bogen til de par, som vi vier i kommunen".

Læs meget mere om Tårnby-bogen.

Borgmester Allan S. Andersen læser i den nye bog om Tårnby.
Borgmester Allan S. Andersen læser i den nye bog om Tårnby. Han er flankeret af lokalarkivar Lone Palm Larsen og kommunearkivar Peter Damgaard, som har været lokalredaktører på bogen. 

×

Cookie info