Hæftet Julearrangementer i Tårnby 2019 er på gaden

Julearrangementer 2018

Det er lokale foreninger, klubber, kirker og institutioner der byder indenfor til dejlige juleoplevelser og hyggeligt samvær, som du kan nyde i november og december måned.

19.11.2019

I hæftet finder du en række stemningsfulde julearrangementer, som du kan opleve i Tårnby i november og december måned.

Du kan lave juleting og møde julemanden på bibliotekerne. I kirkerne kan du høre koncerter og på naturcentret kan du snitte gaver og lave fine juledekorationer. Børn og ældre kan bage sammen - eller de kan mødes til et af byens luciaoptog. Du kan også komme til julehygge eller spille julebanko i et pensionisthus.

Til nogle aktiviteter skal man tilmelde sig - vær derfor opmærksom på tilmeldingsfrister. Hvor der ikke er angivet en pris er arrangementet gratis - hvor der skal betales fremgår prisen af beskrivelsen. 

Glem ikke, at nogle mennesker behøver en at følges med for at få del i hjerternes fest og de mange dejlige oplevelser. Så tag gerne en nabo eller ven under armen, når du begiver dig ud i Tårnbys dejlige julelandskab.

Læs hele hæftet Julearrangementer i Tårnby 2019 eller hent hæftet i Sundhedscentret, i kirkerne, på Tårnby Kommunebiblioteker, på Tårnby Rådhus og pensionisthusene.

 

 

×

Cookie info