Legepatruljen lagde vejen forbi Rådhuset i silende regnvejr

Legepatruljen på besøg i Travbaneparken.

Det våde vejr lagde dog ikke en dæmper på den gode stemning tirsdag, da Legepatruljen havde inviteret borgmesteren med ud på en cykeltur sammen med en gruppe børnehavebørn.

06.03.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Legepatruljen består af engagerede pædagogisk uddannede medarbejdere, der har specialiseret sig i at arbejde med krop- og bevægelsesaktiviteter for børnehavebørn.

Legepatrulje10 Raadhus
Legepatruljen gør klar til afgang fra Tårnby Rådhus med dagens gæst. 

Patruljens primære formål er at give børn, der trænger til nye udfordringer i andre omgivelser nogle gode oplevelser, der styrker deres trivsel, håndtering af hverdagen og evne til at indgå i relationer til andre børn

Legepatruljen deler ud af erfaringerne til daginstitutionerne, som dermed får nogle nye redskaber til brug for arbejdet med krop og bevægelse

Legepatruljen hører til under det Pædagogiske Vejlederkorps, der er en del af Tårnby Kommunes Børne- og Kulturforvaltning. Det er et to årigt pilotprojekt.

Borgmester Allan S. Andersen takkede ja til at høre mere om det vigtige pædagogiske arbejde, og til at tage med på en cykeltur til Travbaneparken.

Han siger:

"Jeg mødte nogle utrolig engagerede og dygtige medarbejdere, og ikke mindst nogle glade og nysgerrige børnehavebørn. Legepatruljen gør et fantastisk stykke arbejde i tæt samarbejde med daginstitutionerne og forældrene - det har jeg stor respekt og beundring for. Jeg ved, at man tager ture til f.eks. stranden, skove, naturlegepladser eller gymnastikhaller, hvor der ud over oplevelser også er fokus på krop og bevægelse".  Borgmester Allan S. Andersen og et af børnene undersøger naturen i Travbaneparken.
Borgmester Allan S. Andersen på tur med Legepatruljen i Travbaneparken. 

×

Cookie info