Sundhedscentret fejrede 10 års jubilæum

SundhedsCenter Tårnby 10 års jubilæum

6. maj var der festlig fejring af Tårnby Sundhedscenters 10 første år.

07.05.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Brugere, medarbejdere og gæster mødtes til lagkage, frugt, vand og markering af jubilæet.

Der var på dagen mulighed for at høre oplæg om forebyggelse af fald, afprøvning af babymassage, oplæg om at ændre vaner og mulighed for at deltage i diverse sundhedstests.

SundhedsCenter Tårnby 10 års jubilæum
Der var lejlighed for at få testet sin kondi ved jubilæet. 

Borgmester Allan S. Andersen lagde også vejen forbi. Han sagde blandt andet i sin tale:

"Vores sundhedscenter er en skøn bygning og institution fyldt med nogle fantastiske aktiviteter og engagerede brugere og medarbejdere.

Med etableringen af centret blev der i 2009 skabt en unik mulighed for at sætte fokus på sundhed og forebyggelse her i Tårnby.

Tårnby Kommune har med Sundhedscentret været på forkant med udviklingen, da etableringen af lokale sundhedshuse med flere forskellige aktører på sundhedsområdet er en del af fremtidens sundhedsvæsen".

SundhedsCenter Tårnby 10 års jubilæum
Sundhedschef Tabita Christensen og borgmester Allan S. Andersen. 

I Sundhedscentret er genoptræning noget som fylder meget.

På genoptræningsområdet har centret oplevet en stigning i antallet af borgere henvist med en genoptræningsplan på ca. 350 % (i 2018 modtog man ca. 2210 genoptræningsplaner mod 637 i 2008).

I Sundhedscentret arbejdes der med effektive forløb med lave ventetider, og man ser hele tiden på, hvordan tingene kan gøres smartere -  eksempelvis ved brug af forskellige velfærdsteknologiske løsninger.

Stigningen i opgaver og indsatser har også medført, at Sundhedscentrets personalegruppe er blevet fordoblet siden 2009. I dag er der ca. 65 medarbejdere i centret med forskellige sundhedsfaglige baggrunde.  

SundhedsCenter Tårnby 10 års jubilæum
Personale og borgere fejrer SundhedsCenter Tårnbys jubilæum med kaffe og kage

×

Cookie info