Plejehjemmet Irlandsvej fejrede 50 års jubilæum

50 års Jubilæumskage på Plejehjemmet Irlandsvej

Der var solskin, kage, masser af flag, blomster, borgmestertale og generelt en rigtig god stemning, da Plejehjemmet Irlandsvej – Rehabiliteringscenter Tårnby kunne markere sit 50 års jubilæum den 20. maj.

23.05.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Det er kommunens største plejehjem, der fejrede jubilæum forleden. Der er 114 et-rums boliger på stedet, som derudover har midlertidige dagpladser, og derfor har det fulde navn Plejehjemmet Irlandsvej - Rehabiliteringscenter Tårnby. Stedet er over en årrække blevet gennemgribende moderniseret.

På Plejehjemmet har man en træningshal, en træningshave, en frisørsalon, et bibliotek, en sygeplejeklinik og et aktivitetsområde - så alt i alt er helt andet plejehjem end det var dengang for et halvt hundrede år siden i 1969.

Beboere og gæster hygger i haven til 50 års jubilæum for plejehjemmet Irlandsvej
Beboere og pårørende fejrer jubilæet i haven. 

Der er stort fokus på varierende aktiviteter for beboerne. Man samles om dans, madgrupper, banko, film, musik, koncerter, babybesøg, fejring af højtider og meget andet.

Der er også de populære ture til f.eks. Den Blå Planet eller til Zoologisk Have - alt sammen noget der giver indhold i hverdagen, selv om helbredet skranter for mange beboere.

Borgmester Allan S. Andersen på deltager i fejring af 50 års-jubilæum på Plejehjemmet Irlandsvej
Borgmester Allan S. Andersen taler med beboere og gæster.

Borgmester Allan S. Andersen holdt tale for beboere, personale og andre fremmødte på dagen. Han glædede sig over den gode stemning og sagde i sin tale blandt andet:

"I dag markerer og fejrer vi jubilæum for et meget velfungerende, veldrevet og populært plejehjem og rehabiliteringscenter, som lever op til moderne standarder.

Der skal lyde en stor tak til plejepersonalet og ledelsen for jeres store arbejde og jeres omsorg. I har virkelig et vigtigt kald og vigtige arbejdsfunktioner, som er så afgørende for vores plejekrævende medborgere og deres trivsel".

Beboere og gæster hygger til 50 års jubilæum for plejehjemmet Irlandsvej.
Der var frisk frugt, lækre macaroons og dejlig lagkage i anledning af plejehjemmets 50 års jubilæum. 

×

Cookie info