Ny forvaltningschef på plads i Børne- og Kulturforvaltningen

Henriette 003

Ny forvaltningschef på plads i Børne- og Kulturforvaltningen.
Kommunalbestyrelsen har netop besluttet at ansætte 43-årige Henriette Krag som ny forvaltningschef.

02.05.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Henriette Krag kommer fra en stilling som afdelingschef for skoler og uddannelse i Albertslund Kommune. Hun har derudover været konstitueret direktør i samme kommune for Børn, Sundhed og Velfærd. Henriette Krag er uddannet cand.scient.adm. fra RUC, og hun har arbejdet med offentlige ledelse i en længere årrække. Hun er i øvrigt i gang med en master i offentlig ledelse fra CBS.

Hun får fra den 1. juni ansvaret for store og vigtige kernevelfærdsområder i Tårnby Kommune, herunder hele skole- og dagtilbudsområdet samt familieområdet og kultur- og fritidsområdet.

Borgmester Allan S. Andersen siger i forbindelse med ansættelsen:

"Med Henriette Krag får vi en yderst kompetent, erfaren og visionær forvaltningschef i Børne- og Kulturforvaltningen. Hun bliver en del af den øverste ledelsesgruppe i kommunen, og jeg ser meget frem til samarbejdet".

Henriette Krag vil som forvaltningschef bl.a. skulle stå i spidsen for arbejdet med en ny sammenhængende børne- og ungepolitik og have fokus på at sikre, at Tårnby Kommune også fremadrettet har en frontposition på hele kultur- og fritidsområdet.

Henriette Krag ser selv meget frem til at bestride stillingen fra den 1. juni:

"Jeg glæder mig utrolig meget til at få ansvaret for et område, jeg virkelig brænder for og har betydelig erfaring med. Jeg vil gå konstruktivt og strategisk til opgaven i samarbejde med de mange dygtige medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere. Der er en række spændende politiske visioner på hele børne- og kulturområdet i Tårnby, som jeg ser frem til at arbejde med.  

Tårnby Kommune har en markant og fremtrædende profil på hele fagområdet, som jeg vil bidrage til at bibeholde og videreudvikle. Ikke mindst børne- og skoleområdet er der et stort fokus på i samfundet. Vi har som kommune et stort ansvar for at lytte til og inddrage børn, unge og deres familier. Det er et velfærdsområde som forpligter og stiller store krav til os".

×

Cookie info