Stjerner i natten 2019

Foto: Ivan Olsen Amager Fotoklub

Årets største Tårnby-begivenhed hitter stadig.

11.06.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Årets kulturnat i Tårnby bød endnu engang på et mangfoldigt program sammensat af et væld af både offentlige og private aktører i kommunen. Mere end 30 forskellige aktører havde meldt sig under fanerne og bidrog - med alt fra affaldssortering over ko-lokkesang til lasergeværer  - til at borgerne i Tårnby kunne nyde endnu en skøn aften på Naturcenter Amager. 

Aftenen blev indledt med en velkomsttale ved formanden for Kultur- og fritidsudvalget, Henrik Zimino, der fra kurven på Tårnby Brandvæsens kranvogn lagde særlig vægt på naturens rolle "både som et sted at opleve og slappe af og i forhold til klimaet". Naturen har en særlig stor rolle i Tårnby Kommune, som er den næstmest naturrige i Danmark, og Vestamager har siden 2018 været en del af Danmarks nationale naturkanon.

Stjerner I Natten 19 Kurt Pedersen

Foto: Kurt Pedersen, Amager Fotoklub

Også i mange af aktiviteterne på Kulturnatten var der lagt vægt på naturen. Sebastian Klein underholdt om den flotte brushanes parringsdans, Kulturhuset Kastrup Bio havde valgt at droppe ballonerne i år og i stedet tilbyde børn og voksne at så økologiske karsefrø i økologisk bomuld i bæredygtige beholdere og der var som sædvanligt masser af muligheder for at komme tæt på dyr på forskellig vis - både mus, slanger, blæksprutter og som noget helt unikt åbnede Tårnby Naturskole op for deres imponerende samling af udstoppede fugle. 

Tilsat det bedste Tårnby kan byde på af kor, orkestre, bands og solister fra Tårnby Musikskole, flotte danseopvisninger ved både Tårnby Ungdomsskole og Klub Tårnby, imponerende akrobatik ved Teatergruppen Glimt meget andet blev Stjerner i natten 2019 til endnu fantastisk fejring af naturen og kulturen i Tårnby.

Se flere billeder og videoer fra aftenen på Amager Fotoklubs hjemmesideStjerner i nattens facebookside eller instagramprofil

×

Cookie info