Morten Winge bliver ny kommunaldirektør i Tårnby

Morten Winge Kommunaldirektoer

Kommunalbestyrelsen har netop besluttet, at den 51-årige cand.polit. og nuværende kommunaldirektør i Glostrup fra den 1. august bliver ansat som ny kommunaldirektør i Tårnby

19.06.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Med Morten Winges tiltræden den 1. august får Tårnby Kommune en kommunaldirektør med dokumenteret og omfattende erfaring fra den kommunalpolitiske verden. Han har de seneste syv år været kommunaldirektør i Glostrup Kommune, og før det har han tolv års ledelseserfaring på strategisk chef- og direktørniveau i Hørsholm Kommune og Københavns Kommune.

Morten Winges erfaring spænder fra en meget solid økonomi- og analysebaggrund fra bl.a. sygehusvæsenet over en omfattende erfaring med de fleste borgerrettede opgaver til en stor indsigt i de formelle rammer om og vilkår for den politiske betjening.

Morten Winge bliver nu øverste administrative chef for cirka 3300 ansatte i Tårnby Kommune. Han vil sammen med de fire forvaltningschefer udgøre kommunens fremtidige ledelse.

Borgmester Allan S. Andersen siger:

"Vi får med Morten Winge en ambitiøs, visionær og meget erfaren kommunaldirektør, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med - og have som sparringspartner i dagligdagen. Hans politiske indsigt og forståelse er absolut blandt hans stærke sider. Vi har også lagt vægt på Morten Winges ledelsesmæssige, organisatoriske, administrative og økonomiske kompetencer, som vi vil få stor glæde af i Tårnby Kommune. Vi er en kommune i forandring, og vi kommer til at søsætte mange nye tiltag i de kommende år, og der vil Morten Winge komme til at spille en afgørende rolle".

Selv siger Morten Winge i forbindelse med sit jobskifte:

"Jeg ser Tårnby som en kommune med store kvaliteter og store potentialer, og jeg ser meget frem til at varetage posten som kommunaldirektør. Jeg forudser et frugtbart og tillidsfuldt samarbejde med borgmesteren, den øvrige kommunalbestyrelse, ledelsen og medarbejderne i kommunen. Som kommunaldirektør er en af de fornemste og mest spændende opgaver at understøtte politikerne i at lede kommunen. Overordnet set vil jeg i forhold til personalet lægge stor vægt på inddragelse, tillid, trivsel og synlig ledelse. Som kommunaldirektør er det for mig afgørende, at organisationen hele tiden arbejder effektivt med ambitiøse mål og høje standarder for gennemsigtighed, troværdighed og ordentlighed".

×

Cookie info