Kronprinsen lagde vejen forbi Mini Royal Run i Tårnby

Legepatruljen arrangerer deres helt eget Royal Run i Byparken.

I hele denne uge holder Legepatruljen i Tårnby sit helt eget Royal Run i Byparken. Deltagerne mandag fik besøg af en helt særlig gæst – nemlig H.K.H. Kronprinsen.

04.06.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Foto: Christian Askou

Legepatruljen i Tårnby laver året rundt forskellige aktiviteter for udvalgte børn fra daginstitutionerne. Op til de 'rigtige' udgaver af Royal Run har Legepatruljen valgt at lave Mini Royal Run i Byparken, og det kunne H.K.H. Kronprinsen ikke stå for, så han lagde vejen forbi og snakkede med de små og uddelte diplomer til de 16 børn i alderen tre til fem år, som var med i Byparken mandag.

Men inden da blev der løbet 170 meter løb, og en begejstret kongelig heppede det bedste han havde lært.

Kronprinsen og børnene hepper på løberne.

Legepatruljen er et kommunalt tilbud til børn i udsatte positioner i de almene dagtilbud og Legepatruljens primære formål er at give børn, der trænger til nye udfordringer i andre omgivelser nogle gode oplevelser, der styrker deres trivsel, håndtering af hverdagen og evne til at indgå i relationer til andre børn.

Borgmester Allan S. Andersen tog sammen med de løbeglade børn imod den kongelige gæst.

Han siger:

"Nu er det anden gang jeg besøger Legepatruljen, og igen mødte jeg nogle utrolig engagerede og dygtige medarbejdere, og ikke mindst nogle glade og nysgerrige børnehavebørn. Vi satte stor pris på H.K.H. Kronprinsens besøg, som hævede den i forvejen gode stemning i Byparken. H.K.H. Kronprinsen har gennem flere år på fornem vis været med til at sætte fokus på vigtigheden af motion og trivsel for både børn, unge og voksne".

 H.K.H. Kronprisen og borgmester Allan S. Andersen i Byparken.

×

Cookie info