Jul på Kulturzonen

Julemarked Top 2019 Michael Oxkjaer20191207 0117

Solen skinnede på de gule længer, da Kulturzonen lørdag d. 7. december åbnede dørene til det årlige julemarked ”Jul på Kulturzonen”

12.12.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

De ca. 900 mennesker, der lagde vejen forbi Kulturzonen i lørdags blev mødt af kunsthåndværkerboder, hvor der bl.a. blev solgt lækre striktrøjer, plakater fra Kastrupgårdsamlingen og finurlig pop-art, æteriske olier, smykker og forskellige honningprodukter.

Lille nisse ved klippe-kistrebord til Kulturzonens julemarked 2019

For de fingernemme var der klippe-klistre-bord og værksted med kartoffeltryk.

Kig over skulderen på tværfløjtenist fra Hamoniorkestret HOT.

Hele dagen var huset fuldt af julemusik leveret af Tårnby Musikskoles elever. Harmoniorkestret HOT åbnede programmet med julemedley og tegnefilmmusik for fuld udblæsning og holdet Musik og Eventyr gav en spændende og dramatisk julefortælling - naturligvis med en lykkelig slutning.
Kronen på julestemningen blev sat, da Pilegårdsskolens børnekor gik Lucia gennem hele Kulturzonen og sluttede af med en lille koncert, hvor de bl.a. sang sammen med de større piger i musikskolens kor The Jokers.

Risengrød, æbleskiver og glögg i KulturCaféen til Kulturzonens julemarked.

Dagen igennem var der åbent i KulturCaféen, hvor man kunne få risengrød, æbleskiver og gløgg - og der blev råhygget med brætspil.

Fotograf: Michael Oxkjær, Amager Fotoklub

×

Cookie info