De lokale iværksættere viste borgmesteren rundt

Borgmester Allan S. Andersen og lejerne i Iværksættertårnet.

4. sal i Vandtårnet på Oliefabriksvej kaldes også ”Iværksættertårnet”. Der er seks kontorer, som alle er udlejede i øjeblikket. Forleden viste lejerne borgmesteren rundt og fortalte om deres virksomheder.

18.12.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Tidligere på året genåbnede "Iværksættertårnet", og der er nu lejere i alle lokaler. Seks virksomheder bestående af otte iværksættere.

Genåbningen skete samtidig med at Tårnby Kommune opruster på erhvervsområdet generelt.

Der tilbydes i kommunen nu også 1:1 sparring gennem Erhvervshuset, og der er også blevet vedtaget en helt ny erhvervspolitik.

Erhverv2
Borgmester Allan S. Andersen og iværksætteren Carina Eriksen

Iværksætterne viste en interesseret borgmester rundt i de flotte omgivelser på 4. sal i Vandtårnet. De fik en god snak om mulighederne for iværksættere lokalt.

Iværksætterne præsenterede også hver deres virksomhed for borgmesteren.

Flere nævnte, at sammenholdet var meget velfungerende mellem iværksætterne, og at de betragtede det som en fælles arbejdsplads - dog med meget forskellige opgaver og virksomheder.

Borgmester Allan S. Andersen var glad for, at lejerne havet taget så godt imod kommunens tilbud om lokaler. Og også at flere og flere benytter muligheden for sparring og hjælp i opstartsfasen fra Erhvervshuset.

Han sagde efter turen forbi "Iværksættertårnet":

"Besøget var en fornøjelse. Deres virketrang er skøn at mærke, det er folk der brænder for deres gode ideer og virksomheder. I Tårnby har vi i disse år et helt nyt fokus på erhvervslivet, herunder også iværksætterne. Det skal være attraktivt at starte og drive alle typer af virksomheder - og i kommunen ønsker vi en åben og ærlig dialog med hele det lokale erhvervsliv".

Fakta

Lejerne er:

  • Beinta Bach, Balance by Bach (kinesiologisk behandling)
  • Jørgen Kirkegaard, Static Data (IT)
  • Mie og Kasper Sundby, Copenhagency (rekruttering og jobservice)
  • Gert og Rosanna Eksberg, Ekberg Byggerådgivning (byggerådgivning til private)
  • Nina Azoulay, Kommunikation (journalistik og kommunikation)
  • Carina Eriksen, Social Care Consulting (pædagogisk vejledning)

 

×

Cookie info