Magasinet om Boligforbedringer

Lyskontakt

Boligmagasinet er fuld af gode råd, flotte illustrationer og masser af giver idéer til, hvordan boligejere kan vedligeholde og fremtidssikre boligen - fra kælder til kvist! Du finder også spændende læsning om Tårnby Kommunes ejendomme og klimaindsats.

11.04.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

I magasinet er der råd at hente om hele boligen - ude som inde, og læserne kan blive klogere på byggeregler og ikke mindst energirenovering. Det handler nemlig om at vide, hvordan man holder på varmen, bruger strømmen fornuftigt og investerer rigtigt, så det både mærkes på krop og konto.

Boligforbedringer kan være store og små, omkostningstunge eller -lette , komplicerede eller ligetil. Magasinet Boligforbedring guider dig i gang med din boligforbedring og viser, hvor du kan få hjælp til dit byggeprojekt.

Magasinet er udarbejdet i samarbejde med nord advertising. Det er betalt af annoncer fra en række lokale firmaer og omdeles derfor uden udgift for kommunen.

Tårnby Kommune har fire sider i magasinet, som særligt omhandler kommunens indsats på energi- og klimaområdet, på siderne 4-7. Læs  Magasinet boligforbedring.

×

Cookie info