Idrætsprisoverrækkelse 2019

Prisvindere

Ved en hyggelig sammenkomst tirsdag den 9. april 2019 i kantinen på Tårnby Rådhus blev årets idrætspriser uddelt. Der uddeltes 3 priser, Tårnby Kommunes Æresmedalje for Idræt, Tårnby Kommunes Idrætslederpris og Kastrup-Tårnby Idrætssammenslutnings pris Årets Fund.

11.04.2019
NB - arkivnyhed - kan være forældet

 Musikskoleelever

Tårnby Musikskoles dygtige elever spillede mens folk ankom til arrangementet, efter overrækkelserne og under spisningen.

 

Tårnby Kommunes Æresmedalje for Idræt

Tårnby Kommunes Æresmedalje for Idræt tildeles en idrætsudøver, et hold, en afdeling eller en klub, der i årets løb har præsteret et bemærkelsesværdigt idrætsligt resultat. Prisen er stiftet i 1961 og uddeltes for 58. gang.

Borgmester Allan S. Andersen talte til årets prismodtager Tårnby Skøjte Klub af 1985 og sagde blandt andet:

"I år er det en af Danmarks største skøjteklubber vi skal fejre, en klub som i sin tid blev stiftet til gavn og glæde for alle som har lyst til at lære kunsten at løbe på skøjter, både børn, unge og voksne, og at 63 funklende medaljer er kommet om halsen på de dygtige TSK-skøjteløbere".

Brian Skibby

Borgmester Allan S. Andersen og formand for Tårnby Skøjte Klub af 1985 Brian Skibby.

 

Tårnby Kommunes Idrætslederpris

Tårnby Kommunes Idrætslederpris tildeles en idrætsleder, der på amatørbasis gennem en årrække har virket som leder af idrætsarbejde i en forening hjemmehørende i Tårnby Kommune. Prisen er stiftet i 1974 og uddeltes for 45. gang.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Henrik Zimino talte til årets prismodtager Carsten Quistgaard fra NTK-Amager Tennis Klub og sagde blandt andet:

"Carsten gjorde sit indtog i tennissporten i 1987, har udført et stort stykke arbejde for klubben gennem tiden, blev valgt som formand for klubben i 1996, og har i år været medlem af klubben i 32 år, heraf de sidste 23 år som formand".

Carsten Quistgaard

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Henrik Zimino og Carsten Quistgaard.

 

Årets Fund

Prisen tildeles en person, der i årets løb har præsteret et bemærkelsesværdigt resultat som medlem af en forening der er tilknyttet KTIS. Prisen er stiftet i 1974 og uddeltes for 45. gang.

Formand for Kastrup-Tårnby Idrætssammenslutning og Kastrup Magleby Badmintonklub Jørgen Jørgensen tale til årets prismodtager Christine Busch Andreasen fra Kastrup Magleby Badmintonklub og sagde blandt andet:

"Christine har siden hun var 12 år været en fast del af det danske ungdomslandshold, har altid ydet en utrolig indsats i sin klub, og at hun nu i en alder af kun 17 år har vundet et fantastisk flot antal medaljer og mesterskaber".

Christine B AndreasenFormand for KTIS Jørgensen og Christine Busch Andreasen.

 

Prismodtagere Overraekkere

Alle fotos er taget af Kurt Pedersen fra Amager Fotoklub.

×

Cookie info