Mere end 700 deltog i Jobmessen på Rådhuset

Jobmesse Forside1

Det var en yderst velbesøgt Jobmesse, der den 6. september blev afholdt af Tårnby Kommune og Vestegnens Sprogcenter i Rådhushallen

07.09.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

På messen var der en lang række virksomheder til stede, som aktuelt søger arbejdskraft. Ledige borgere fra Tårnby og Dragør kunne på messen skabe kontakt til netop de virksomheder.

Der blev udvekslet telefonnumre, cv'er og networket i de tre timer messen varede.

Tårnbys Jobcenter og Vestegnens Sprogcenter samarbejder på en lang række områder, og var gået sammen om afholdelsen af den populære messe.

Der er gang i dansk økonomi og mange virksomheder efterspørger arbejdskraft, så i øjeblikket er der gode muligheder for at få fodfæste på arbejdsmarkedet for dem som i kortere eller længere tid har stået udenfor.

Jobmesse Borgmester

Borgmester Allan S. Andersen holdt velkomsttale til de mange fremmødte. Han sagde blandt andet:

"Når man er i beskæftigelse får man ikke bare større økonomisk råderum, men også nogle udviklingsmuligheder - og det kan være med til at give større selvtillid og selvværd for den enkelte. Der er også fællesskabet på arbejdspladsen, som har en rigtig stor værdi for mange. Det skal man ikke underkende. Lige nu er et virkeligt godt tidspunkt at komme i gang på arbejdsmarkedet", lød det fra borgmesteren. 

×

Cookie info