Ældreminister Thyra Frank besøgte Tårnby

Ældreminister Thyra Frank besøger Daghjemmet Blåklokkevej

Ældreministeren lagde mandag den 10. september vejen forbi Daghjemmet Blåklokkevej, hvor hun fik førstehåndsindtryk af, hvilke mange tilbud der er på stedet

11.09.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Ministeren mødtes med borgmester Allan S. Andersen uden for Daghjemmet præcis kl. 10.

De to skulle derefter sammen med Daghjemmets leder Lisbeth Kristensen og andre gæster rundt og se tilbuddene til de ældre, og selvfølgelig også tale med de mange brugere af stedet.

Daghjemmet er indrettet i den tidligere retsbygning og danner grundlag for samvær, nærvær, træning og støtte til ældre i Tårnby Kommune, som til daglig bor i eget hjem - men som altså kommer flere gange om ugen på Daghjemmet.

Ældreministeren var meget begejstret for sit besøg i Tårnby.

"Et engageret og imødekommende personale på Daghjemmet Blåklokkevej har skabt et hus fuld af liv. Det kunne mærkes allerede fra det øjeblik, vi trådte ind. Ingen tvivl om, at daghjemmet er med til at skabe sociale relationer og modarbejde ensomhed", siger ældreminister Thyra Frank.

Borgmester Allan S. Andersen siger:

"Jeg mødte en lyttende og meget interesseret ældreminister, som satte pris på Daghjemmets store indsats. Hun var også glad for at høre, at vi i disse år opruster på hele ældreområdet i Tårnby. Senest har vi med budgetaftalen for 2019 afsat midler til bedre normeringer. Daghjemmet har nogle utrolig værdifulde tilbud til vores ældre, hvilket ministeren ved selvsyn oplevede".

Ældreminister Thyra Frank besøger Daghjemmet Blåklokkevej
Borgmester Allan S. Andersen i samtale med Ældreminister Thyra Frank. Foto: Christian Askou. 

×

Cookie info