Mit yndlingssted i Naturpark Amager

Naturpark Amager

Hjælp med at finde de særlige steder du nyder at tilbringe din tid ved i Naturpark Amager.

02.10.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Har du et hemmeligt sted, et stille sted, et vildt sted, et fælles sted, et spændende sted eller bare et helt særligt sted, du nyder at tilbringe din tid ved i Naturpark Amager, så har vi brug for din hjælp!

Vi vil nemlig finde frem til de steder i Naturpark Amager, som fortjener en særlig opmærksomhed og medtænke dem ind som spots i en større kortlægning af naturrige oplevelsesruter og stisystemer i Naturpark Amager.

Projektet er et samarbejde mellem Tårnby, Dragør og Københavns Kommuner og Naturstyrelsen med formål at gøre Naturpark Amager mere overskuelig i form af temalagte ruter med fokus på forskellige udfoldelsesmuligheder i form af cykling, vandreture, steder med mindfulness m.v.

På sigt håber vi på at få skabt et rummeligt rutesystem i Naturpark Amager som er med til at inspirere besøgende til at udforske det 3500 hektar store område på egen hånd, få enestående naturoplevelser og kendskab til de særlige steder.

Derfor og i den forbindelse arrangerer ovenstående partnere en kampagne på Facebook, hvor det er op til besøgende at udpege "Mit Yndlingssted i Naturpark Amager".

Hvordan deltager du: 

- Tag et billede med af et fysisk eksisterende sted i Naturpark Amager og kommentér hvorfor dette sted er "dit yndlingssted".
- Du kan også lave en video med dig selv på, hvor du forklarer, hvorfor lige netop dette sted er dit yndlingssted.
- Billeder + tekst eller video lægges op i begivenheden: MIT YNDLINGSSTED NATURPARK AMAGER på Facebook.

Læs mere om kampagnen på Facebook

D. 1. november 2018 gennemgår vi de indkomne forslag, og give de bedste beskrivelser en særlig plads i vores ruteplanlægning og en markering i form at et manifest. Deltagerne vil få direkte besked om brugen heraf.

God fornøjelse!

×

Cookie info