Invitation til Fremtidsværksted om Mulighedernes Kommune

Fremtidsværksted om planstrategi.

Kom og vær med når vi drøfter kommunens fremtid – dit input er vigtigt.

25.10.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Tårnby Kommune skal i gang med en ny Planstrategi. Derfor holder vi tre borgermøder i form af "fremtidsværksteder". Her stiller vi skarpt på, hvad der er vigtigt for kommunens fremtid, og det vil vi gerne høre din mening om. Hvis du har lyst til at deltage, skal du bare møde op på ét af de annoncerede fremtidsværksteder. Tilmelding er ikke nødvendig.

Fremtidsværkstederne afholdes her:

  • mandag den 5/11 2018, kl. 15.00 til 17.00, på Skottegårdsskolen
  • tirsdag den 6/11 2018, kl. 19.00 til 21.00, på Tårnby Rådhus
  • lørdag den 10/11 2018, kl. 10.00 til 12.00, i Amagerhallen

 

Det sker på Fremtidsværkstederne

På fremtidsværkstederne kan du besøge fem stande med hver deres emne. Ved standene kan du komme med dine ideer og høre mere om emnet. Standene har fokus på følgende emner:

Sundhed

Her vil vi bl.a. drøfte, hvordan vi bliver sundere. Hvad skal der til, for at vi bevæger os mere, og hvordan kan vi indrette vores byområder, så det sunde valg også bliver det lette valg.

Kulturarv

Vi har mange steder og bygninger, der har kulturhistorisk værdi. På standen vil vi høre din mening om, hvordan vi både passer på og bruger kulturarven. Vi vil også høre, om der er steder, som har særlig kulturhistorisk betydning for dig.

Byudvikling

Vi bliver flere og flere i kommunen. Derfor er der brug for flere boliger og bedre plads til vores virksomheder. På standen vil vi bl.a. drøfte, hvordan vi udvikler kommunen med plads til alle, hvilke boliger vi skal have flere af, og hvor de kan være.

Det grønne

I Tårnby Kommune har vi mange grønne områder og rekreative udflugtsmål. Naturpark Amager er et af de mest besøgte. På standen vil vi bl.a. høre, hvordan du bruger de grønne områder, og om der mangler grønne områder, hvor du bor. Vi vil også drøfte, hvordan vi bedst skaber adgang til Naturpark Amager.

Fremkommelighed

Standen om fremkommelighed handler om den måde vi bevæger os rundt på, hvad enten det er til fods, på cykel, i bus eller i bil. Vi vil gerne blive klogere på, hvilken form for transport du foretrækker, og hvor der er brug for at gøre fremkommeligheden bedre.

Det videre arbejde

Ideerne fra de tre fremtidsværksteder skal indgå i arbejdet med Planstrategien og den kommende Kommuneplan. Planstrategien forventes sendt i høring forår/sommer 2019. Herefter udarbejder Kommunalbestyrelsen et forslag til Kommuneplan for Tårnby Kommune.
Fremtidsværksted om planstrategi 

×

Cookie info