Åbent hus for seniorer i Sundhedshuset

Mange interesserede var mødt frem til arrangementet onsdag formiddag

I anledning af Sundhedsugen 2018 afholdt Sundhedshuset, Seniorrådet og Tårnby Apotek åbent hus for seniorer onsdag formiddag i Sundhedshuset.

10.10.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Sundhedsugen byder på en lang række arrangementer af forskellig karakter i løbet af uge 41. Mange kender for eksempel det berømte Tårnby Løb.

I ugen er der som altid fokus på helbred, forebyggelse, sundhed, motion og behandling.

I Sundhedscentret onsdag formiddag var det de lokale seniorer, der var inviteret.

Der var rundstykker, kaffe og sunde smagsprøver af forskellig karakter.

Der var mulighed for at få en snak med bl.a. forebyggelseskonsulenter, ernæringskonsulenter og frivillighedskoordinatoren - om for eksempel det gode, sunde og aktive seniorliv.

Derudover var der lang række stande, hvor man kunne få gode råd om forebyggelse og sundhed. Og selvfølgelig få en snak om fordelene ved at engagere sig i foreningslivet.

Bl.a. var der stande fra Ældresagen, Seniorrådet, Diabetesforeningen, Værn om Synet, Gigtforeningen, Prostataforeningen, Høreforeningen, Mænds Mødested, Danske Handikaporganisationer, AOF Amager og Landsforeningen Lænken.

Borgmester Allan S. Andersen kiggede også forbi. Han siger om arrangementet og om Sundhedsugen generelt:

"Det er en fast tradition med Sundhedsuge i Tårnby i uge 41. Vi får lejlighed til at sætte fokus på vores muligheder og udfordringer på hele forebyggelses- og sundhedsområdet. Vores ældre medborgere kan have nogle særlige behov og ønsker, som vi altid skal være opmærksomme på. Dagen i dag var også en god anledning for mange til at overveje, om man måske skulle engagere sig i foreningslivet".

Frivillighedskoordinator Naomi Gurfinkiel i samtale med borgmester Allan S. Andersen
Frivillighedskoordinator Naomi Gurfinkiel i samtale med borgmester Allan S. Andersen.

×

Cookie info