Julearrangementer i Tårnby

Julearrangementer 2018

Årets julehæfte er på gaden

30.11.2018

I hæftet finder du en bred vifte af hyggelige julearrangementer i Tårnby, som du kan nyde i november og december måned.

Det er vores lokale klubber, foreninger, institutioner og kirker, der sammen skaber rammerne for dejlige juleoplevelser og hyggeligt samvær - og der er julearrangementer for enhver smag. Du kan blandt andet besøge fine julemarkeder eller se juleshow med mange nisser på is. Børn og ældre kan bage sammen, eller de kan mødes til et af byens luciaoptog. I kirkerne kan du høre koncerter eller spise julemiddag. Plejehjemmene inviterer indenfor til hyggelige julerier, og på naturcenteret kan du lave juledekorationer og snitte julegaver. I pensionisthusene kan du være kreativ, spille banko og hygge dig med gløgg og æbleskiver. På bibliotekerne kan du lave fine juleting og høre julehistorier.

Glem ikke, at der er mennesker, der behøver en at følges med for at få del i hjerternes fest og de mange dejlige oplevelser. Så tag gerne en nabo eller ven under armen, når du begiver dig ud i Tårnbys dejlige julelandskab.

Du kan se "Julearrangementer i Tårnby 2018" her eller hente hæftet i Sundhedshuset, på rådhuset, på bibliotekerne, i foreningscentret, i kirkerne, i pensionisthusene, på caféer og i butikscentre.

×

Cookie info