Stjerner i natten 2018 - Endnu en vellykket stjernestund

Stjerner I Natten Zimino

Fredag den 18. maj blev der for 10. år i træk afholdt Stjerner i natten på Naturcenter Amager.

23.05.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Kulturinstitutionerne i Tårnby havde i år tilrettelagt et festfyrværkeri af et program, og hele aftenen var benådet med et fantastisk vejr til glæde for både arrangører og gæster.

Aftenen blev indledt med en velkomsttale ved formanden for Kultur- og fritidsudvalget, Henrik Zimino, der fra kurven på Tårnby Brandvæsens kranvogn lagde vægt på diversiteten i aktiviteterne på Stjerner i natten. Kulturnatten er nemlig netop tænkt som en inkluderende og bredt forankret kulturbegivenhed, der kombinerer kultur og natur, og hvor der er tid og rum til at opleve og gøre ting sammen. Alle der vil være med, er meget velkomne.

Henrik Zimino fremhævede også at Stjerner i natten er blevet en tradition: "I dag kan man tale om en tradition, der er blevet en vigtig og så endda til den tiende af slagsen. Stjerner i natten har med årene vokset sig stor og meget varieret, og er i den grad blevet et arrangement som Tårnby-borgerne og sikkert også mange borgere fra andre kommuner har taget til sig." 

Og der var heldigvis mange, der gerne ville være med! Tilstrømningen til arrangementet var stor, og selvom besøgstallet i skrivende stund ikke er opgjort, er der ingen tvivl om, at dette års Stjerner i natten var en af de mest velbesøgte aftener ud af de nu i alt 10 afholdte kulturnætter. 

Børn og voksne i alle aldre deltog i de mange aktiviteter og hyggede med mad på udslåede tæpper på græsset, mens et tæt pakket musikprogram strømmede ud fra græsset foran Friluftshuset, hvor Tårnby Musikskole og Tårnby Ungdomsskole havde medbragt det helt store udtræk og aftenen igennem diskede op med musik i flere stilarter. Mon ikke det var musikken, solen og den gode stemning i det hele taget, der fik en gæst til at udbryde, at Stjerner i natten jo faktisk er en slags Roskilde Festival for børnefamilier!

Se flere billeder og videoer fra aftenen på Amager Fotoklubs hjemmesideStjerner i nattens facebookside eller instagramprofil

×

Cookie info