Kastrup Gymnastikhal forbedret med indskudt dæk.

Gymnastikhallen

Onsdag d. 19. juni blev det nye indskudte dæk i Kastrup Gymnastikhal på Kamillevej indviet af borgmester Allan S. Andersen.

20.06.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Kastrup Gymnastikhal fra 2009 er den nyeste idrætshal i Tårnby Kommune. Hallen er hjemsted for KG66, Kastrup Gymnastikforening.

Projektet med etablering af det indskudte dæk til mødeformål og sociale aktiviteter blev godkendt i Kommunalbestyrelsen i 2016. KG66 har betalt ca. halvdelen og Tårnby Kommune den anden halvdel idet hallen selvfølgelig fortsat er en 100 procent kommunalt ejet fritidsfacilitet.

Borgmester Allan S. Andersen sagde i indvielsestalen: "Det er dejligt at det indskudte dæk fungerer som forventet. Funktionelt et stort tilskud til det sociale liv i klubben; et opholdsted for forældre, gymnaster, trænere og frivillige. Og arkitektonisk matcher det på bedste vis den flotte gymnastikhal".  - KG66 er en stor klub med næsten 1000 medlemmer, der opnår fine resultater. - Allan S. Andersen udtrykte i den sammenhæng: "KG66 er blevet tredoblet medlemsmæssigt siden den nye hal blev taget i brug. Det skyldes selvfølgelig de gode faciliteter, men det skyldes ikke mindst en dygtig og engageret bestyrelse, der blandt andet evner at involvere mange frivillige. Tak for det". - Ved indvielsen deltog KG66´s bestyrelse med formanden Inge Abildgaard i spidsen, forældre, frivillige, mange gymnaster og borgmester Allan S. Andersen samt formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Henrik Zimino.

 Nyt Daek Edited1Borgmester Allan S. Andersen og formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Henrik Zimino i samtale med blandt andre sekretær Ulla Goth Jensen fra KG66´s bestyrelse.

Nyt Daek2

Borgmesteren på dækket i samtale med gymnaster fra KG66.

Nyt Daek3
Borgmester Allan S. Andersen taler fra trappen op til det indskudte dæk.

Nyt Daek4 EditedFormanden for Kultur- og Fritidsudvalget Henrik Zimino lytter til borgmesterens indvielsestale.

×

Cookie info