Talentspejderne søger mentorer

Talentspejderne

Vil du være en god rollemodel for et ungt menneske, som du hjælper med til at udfolde sine evner og talenter?

07.02.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Tårnby Kommune  og Dragør kommuner har indgået en partnerskabsaftale med Landsforeningen Talentspejderne om at hjælpe unge i udskolingen med at blive uddannelsesparate. I aftalen tilbyder vi de unge et 24 ugers talentprogram. Vi inviterer derfor til et gratis mentorkursus i talentprogrammet den 12. marts 2018, det er helt uforpligtende.

Rigtig mange virksomheder, efterlønner som pensionister vil være med i det frivillige mentorarbejde, som ikke kun gavner den unge. Flere af vore mentorer fortæller os, at de oplever at gøre en forskel. Desuden kan de bruge værktøjerne fra talentprogrammet i virksomheden som i  privatlivet. Jeg kigger meget gerne forbi til en præsentation af Talentspejderne, det tager max. 20 minutter.

Med ændring i folkeskoleloven hvor skolerne er forpligtet til at etablere samarbejde med lokale firmaer, ønsker Talentspejderne at samarbejdet fungerer og kontakter derfor virksomhederne, foreninger som netværk. På den måde er vi med til at bygge bro mellem skolerne, virksomhederne og kommunen.

Landsforeningen Talentspejderne tilbyder et veldokumenteret 24 ugers mentorprogram, målrettet udskolingens unge mellem 12-15 år. Her finder de i samarbejde med dig som mentor deres evner og talenter. Alle har evner og talenter. De lokale virksomheder kan tilbyde medarbejdere fri i 45 min. til mentorarbejdet og medarbejderen bruger tilsvarende 45 minutter af egen tid, svarende til halvanden time om ugen.

Vil du være med til at bakke op og tage et lokalt ansvar, ønske at fremtidssikre, så de unge ser mennesket i virksomhed som netværk, måske I bliver deres valg i fremtiden.

Del denne mulighed med dit netværk og ring for en snak om mentorrollen i Talentspejderne.

Læs artikel om Talentspejdernes arbejde Tårnby i Tårnbybladet, side 17 januar 2018

×

Cookie info