Så er første spadestik til Vestamager Svømmehal taget

Spadestik til Vestamager Svømmehal

Omkring 100 gæster deltog, da det første spadestik blev taget til Vestamager Svømmehal

22.08.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Solen skinnede, musikken spillede og stemningen var i top, da borgmester Allan S. Andersen sammen med GVL's direktør Allan Pagh Hansen tog det første spadestik til kommunens nye svømmehal. GVL er hovedentreprenør på projektet.

Allan Andersen og  GVL's direktør Allan Pagh Hansen

Der var lidt godt til ganen til gæsterne, og der var fin underholdning som trioen 'Haway' stod for. De sang og spillede numre som alle kræsede om temaerne vand. De tre har alle tidligere gået på Tårnby Musikskole.

  Trioen Hayway med Allan Andersen i forgrunden

Vestamager Svømmehals kvalitet, økonomi, udseende og beliggenhed er der blev brugt mange år på at diskutere og debattere - både i Kommunalbestyrelsen og blandt borgere.

"Vi er mulighedernes og idrættens kommune. Og det cementerer vi nu med den kommende svømmehal her på Vestamager", lød det fra borgmesteren i talen.

Han sagde endvidere:

"Vestamager Svømmehal bliver en moderne, energivenlig og brugervenlig svømmehal. Den bliver en arkitektonisk perle og et samlingspunkt for aktiviteter inden for idrætten her på Vestamager.

Der er tale om en meget stor anlægsinvestering, som borgerne vil få glæde af i mange år fremover. Svømmehallen skal primært fungere som borgernes mulighed for at svømme og udfolde sig i deres fritid. Men den skal selvfølgelig også benyttes til svømmeundervisning og konkurrencesvømning".

Arkitektfirmaet bag projektet er GPP. Vestamager Svømmehal står efter planen klar til brug i løbet af år 2020.

Tag en virtuel tur i den nye svømmehal 

×

Cookie info