Glimt fra Himmel og Havn

Artisterne fra teatergruppen Glimttil Himmel og Havn festival  i Kastrup Lystbådehavn

I weekenden løb ”Himmel og Havn Festival 2018” arrangeret af GLiMT, med støtte fra Statens Kunstfond og Tårnby Kommune, af stablen i Kastrup Ny Lystbådehavn.

13.08.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Festivalen blev drillet noget af vejret begge dage. Lørdag en del blæst og tiltagende kølighed og søndag måtte de to sidste forestillinger aflyses på grund af regn.

Alligevel var der mange mennesker på kajen begge dage. Lørdag sagde viceborgmester Jan Jakobsen i sin åbningstale blandt andet: "Jeg synes det er dejligt, at GLiMT med sin teaterfestival tilføjer nye kunstneriske og kulturelle dimensioner til Kastrup Lystbådehavn. Vi ser og oplever de enkelte forestillinger der hver især har kvalitet og potentiale i sig selv. Men i kraft af forestillingerne, så ser vi også havnen og havneområdet i et nyt lys; som en spændende og meget visuel scene for udviklingen af det gode liv i Tårnby Kommune."

Disse ord blev, som det gerne skulle fremgå af nedenstående billedreportage, virkeliggjort

Ny-cirkus teaterforestillingerne blev suppleret af et arbejdende flagværksted for børnene og en flot fotoudstilling langs den ydre mole med maritime motiver ved Amager Fotoklub.  Havnens is- og pølseforretning "Sneglehuset" sørgede for at gæsterne kunne få lidt at drikke og spise.

Viceborgermester Jan Jakobsen åbner Himmel og Havn festival 2018
Viceborgmester Jan Jakobsen åbner Himmel og Havn festival 2018. Foto: Kurt Pedersen, Amager Fotoklub. 

 Artisterne fra teatergruppen Glimt med kranen i Kastrup Lystbådehavn
opHAV - Artisterne fra Teatergruppen Glimt optræder med Kastrup Lystbådehavns kran. Foto: Kurt Pedersen, Amager Fotoklub.

Håndstand til Himmel og Havn festival i Kastrup Lystbådehavn
The Balance. Foto: Kurt Pedersen, Amager Fotoklub.

Udstilling af foto: Broforeningshavnen og det nye byggeri i baggrunden

Udstilling af foto: Foto fra Kastrup Broforening og det nye byggeri i baggrunden. Foto: Kurt Pedersen, Amager Fotoklub.

×

Cookie info